Constante kwaliteit

We testen onze bloem-en meelproducten uitvoerig in ons labo om een constante kwaliteit te garanderen. Zo kan je als industriële bakkerij steeds rekenen op hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge eisen en verwachtingen binnen de sector.

Om aan die constante kwaliteit te voldoen selecteren wij onze tarwes, spelt en rogge zorgvuldig bij lokale boeren. Die granen ondergaan uitgebreide tests en krijgen een kwaliteitslabel toegekend. Daarna blenden we de granen in onze mengsilo's in functie van de gewenste kwaliteiten. Vervolgens gebruiken we traditionele maaltechnieken om de beste bloem en meel te produceren.

 Niet alleen onze grondstoffen worden uitvoerig getest, ook de afgewerkte producten ondergaan strikte controles. Pas wanneer ze voldoen aan onze hoge standaarden van constante kwaliteit, zijn ze klaar om geleverd te worden aan jouw bakkerij.

Productontwikkeling

Dankzij ons ruim aanbod van meer dan 300 producten heb je een ruime keuze aan kwalitatieve bloem-en meelsoorten voor: 

  • brood
  • pistolets
  • viennoiserie
  • wafels & pannenkoeken
  • pita en platbrood
  • pasta & pizza
  • ...

Op zoek naar meelproducten voor een specifieke toepassing?

Contacteer ons voor een mengeling op maat
Pannenkoeken industriele bakkerij
Pasta vers maalderij
Wafels chocolade industriele bakkerij

Ons aanbod

Elk jaar bekijken we welke variëteiten ingezet kunnen worden voor onze klanten, waaronder ook biologische granen. In ons assortiment vind je ook heel wat bloemtypes van eigen bodem!

Ontdek onze soorten bloem

Contacteer ons

Interesse in een samenwerking met Molens Nova voor jouw industriële bakkerij? Contacteer ons voor extra informatie, een vrijblijvend gesprek of een gerichte offerte.

Contacteer ons