Garantie van Kwaliteit en Traceerbaarheid

Bij Molens Nova hechten we grote waarde aan kwaliteit en traceerbaarheid. Onze inzet voor uitmuntendheid wordt bevestigd door de certificaten die we hebben behaald. Op deze pagina ontdek je meer over onze certificaten en hoe ze bijdragen aan de garantie van kwaliteit en traceerbaarheid van onze producten. 

BRCGS

Onze BRCGS-certificering (British Retail Consortium Global Standards) is een internationaal erkende norm voor voedselveiligheid en kwaliteitsbeheer. Dit certificaat bevestigt dat we voldoen aan de hoogste normen voor productie, opslag en distributie van voedselproducten. Met de BRC-certificering tonen we aan dat we de veiligheid van onze producten waarborgen en voldoen aan de eisen van onze klanten.

Download

BIO

Het Bio-certificaat is een belangrijk keurmerk voor biologische producten. Het garandeert dat onze producten zijn geteeld en verwerkt volgens strikte biologische normen. We werken nauw samen met erkende biologische boeren en zorgen ervoor dat onze grondstoffen en productieprocessen voldoen aan de biologische richtlijnen. Met het Bio-certificaat bieden we onze klanten de zekerheid van authentieke en duurzame biologische producten.

Download

KOSHER

Onze Kosher-certificering bevestigt dat onze producten voldoen aan de voedingsvoorschriften van het Joodse dieet. Het Kosher-certificaat wordt uitgegeven door een Kosher-certificeringsinstantie en zorgt ervoor dat onze producten geschikt zijn voor consumenten die zich houden aan de Kosher-voorschriften. Dit certificaat versterkt ons engagement om producten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan diverse dieetwensen en -vereisten.

Download

FCA

Onze FCA-certificering (Feed Chain Alliance) richt zich op de voedselketen en waarborgt de veiligheid en kwaliteit van diervoeders. Dit certificaat is van cruciaal belang voor de grondstoffen die we gebruiken in de voedselproductie, zoals tarwe. Het bevestigt dat onze grondstoffen afkomstig zijn van betrouwbare bronnen en voldoen aan de vereisten van voedselveiligheid. Met de FCA-certificering waarborgen we dat onze producten veilig zijn voor zowel menselijke consumptie als diervoeders.

Download