Kwaliteitsvolle granen in de streek

In de ruime omgeving van onze maalderij zijn er voldoende kwaliteitsvolle granen beschikbaar. We hechten veel waarde aan de herkomst van onze grondstoffen en daarom werken we nauw samen met lokale boeren. Door lokaal in te kopen, kunnen we de versheid en kwaliteit van de granen waarborgen. Bovendien ondersteunen we zo ook de lokale economie en landbouwgemeenschap.


Boer - agriculteur

Directe samenwerking en intensieve communicatie

We hebben directe contacten met landbouwers in de streek. Dit stelt ons in staat om persoonlijke relaties op te bouwen en een diepgaand begrip te krijgen van hun landbouwpraktijken. We delen kennis en ervaringen en werken samen aan het verbeteren van duurzame landbouwmethoden. 

Door deze nauwe samenwerking kunnen we de traceerbaarheid van onze granen waarborgen en zorgen voor een consistente kwaliteit van onze producten. Intensieve communicatie tussen landbouwers, breeders, onze maalderij en onze klanten speelt hierbij een cruciale rol. Samen zoeken we naar de juiste granen om te zaaien, rekening houdend met de behoeften en vereisten van onze klanten. Deze gezamenlijke inspanning stelt ons in staat om te voldoen aan de gewenste kwaliteit en eigenschappen van de granen.

Samenwerking met coöperaties

We werken ook nauw samen met coöperaties die de granen centraliseren, selecteren en inmengen. Deze samenwerking stelt ons in staat om een constante kwaliteit van granen te verkrijgen, zelfs tijdens oogstovergangen. Dankzij de expertise van deze coöperaties kunnen we een gevarieerd aanbod van hoogwaardige granen aanbieden aan onze klanten.

Shutterstock 2027987453
Shutterstock 208084864
Shutterstock 1782988580
De samenwerking met een lokale maalderij past volledig bij de duurzame manier waarop ik m'n boerderij wil uitbaten.
Marc, agriculteur

We helpen je graag
aan de beste oplossing

Contacteer ons gerust voor een afspraak.
We laten je graag onze productieruimte en vakmensen zien, zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden.

Contacteer ons
Nova zakken