Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit

Met onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit helpen we groothandels om hun klanten te voorzien van hoogwaardige bakkerijproducten. We streven ernaar om langdurige partnerschappen op te bouwen en samen succes te creëren in de bakkerijbranche. Wij produceren een ruim aanbod hoogwaardige bloem, waardoor je een uitgebreid assortiment bloem en meel aan je klanten kan aanbieden.

Samen met groothandelaren streven we ernaar om aanwezig te zijn in verschillende regio's, zodat we lokale ondersteuning kunnen bieden. Door nauw samen te werken, voorzien we de benodigde producten en expertise op maat om optimaal te voldoen aan de behoeften van je klanten. 

Flexibele verpakkingsmogelijkheden

We begrijpen de behoeften van groothandel en bieden daarom flexibele verpakkingsmogelijkheden. Je kan zowel verpakkingen van Nova afnemen als kiezen voor private label verpakkingen. Hierdoor kan je je eigen merkidentiteit versterken en klantloyaliteit opbouwen.

Interesse in een samenwerking?

Duurzame bakkerijproducten

Er is een groeiende vraag naar biologische producten. Daarom bieden we een ruim assortiment aan biobloem, zodat je als groothandel een antwoord kan bieden op de toenemende vraag naar duurzame en biologische bakkerijproducten.

Bio volkoren brood

Ons aanbod bakkerijgrondstoffen

Dankzij ons ruim aanbod van meer dan 300 producten heb je een ruime keuze aan kwalitatieve bloem-en meelsoorten. Ontdek de verschillende variëteiten.

Ontdek onze soorten bloem

Nova in cijfers

150 ton
dagelijkse productiecapaciteit
+300
producten in ons assortiment
80%
van de productie is uit
lokaal geteelde tarwe

Contacteer ons

Interesse in een samenwerking? Contacteer ons voor extra informatie, een vrijblijvend gesprek of een gerichte offerte.

Contacteer ons