Constante Kwaliteit

Het is onze prioriteit om gedurende het hele jaar en tijdens de oogstovergangen een constante kwaliteit te kunnen bieden. Onze kwaliteitsdienst voert uitgebreide controles uit om ervoor te zorgen dat de samenstelling en eigenschappen van onze bloem consistent blijven, ongeacht seizoensgebonden variaties. Zo kun je altijd vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit van onze producten.

Lokale boeren

We geloven sterk in de kracht van lokale samenwerking en werken nauw samen met lokale landbouwers. Door deze samenwerking kunnen we de kwaliteit van onze grondstoffen waarborgen. We stimuleren duurzame landbouwpraktijken en dragen bij aan de lokale gemeenschap.

Meer over onze samenwerking met lokale boeren
Shutterstock 1782988580

Tarwe selectie

Ons proces van grondige tarwe selectie zorgt ervoor dat we alleen de beste tarwerassen kiezen die voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. We letten op diverse factoren, zoals smaak, voedingswaarde en bakwaarde. Door zorgvuldig te selecteren, kunnen we een constante kwaliteit garanderen en producten van topkwaliteit leveren aan onze klanten

Meer over onze tarwe selectie
Tarwe selectie

Certificaten

We streven naar de hoogste kwaliteitsstandaarden en hebben diverse certificaten behaald die onze inzet bevestigen. Ontdek meer over de certificaten die we hebben ontvangen en hoe deze bijdragen aan de betrouwbaarheid van onze producten. We willen transparant zijn en laten zien dat we voldoen aan de strenge eisen en normen van de industrie.


Download onze certificaten
Molens Nova 0082

Traceerbaarheid

Bij Molens Nova hechten we veel waarde aan traceerbaarheid. We willen dat onze klanten precies weten waar onze producten vandaan komen. Daarom streven we naar een volledige traceerbaarheid binnen ons productieproces. Dit wordt ook meermaals per jaar gecontroleerd tijdens verschillende externe audits.

Meer over ons labo
Laboratorium voor bloem