Decoratie en textuur

Zaden en pitten zijn perfecte ingrediënten om je broden en andere gebakken producten mee te decoreren. Ze voegen niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar zorgen ook voor een aangename textuur. Denk aan glanzende sesamzaadjes, knapperige maanzaadjes of smaakvolle pompoenpitten bovenop je versgebakken brood.

Voedingswaarde

Naast hun decoratieve waarde zijn zaden en pitten ook voedzaam. Ze zitten boordevol essentiële voedingsstoffen zoals gezonde vetten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Door ze toe te voegen aan je broden en bloemsoorten verrijk je niet alleen de smaak, maar verhoog je ook de voedingswaarde van je gerechten.

Smaakversterking

Zaden en pitten voegen een heerlijke smaakdimensie toe aan je broden en bloemsoorten. Denk aan de nootachtige smaak van lijnzaad, het licht bittere aroma van maanzaad of het pittige accent van zonnebloempitten. Door ze te mengen in je bloemsoorten creëer je een unieke en smaakvolle ervaring.

Diversiteit aan keuzes

De wereld van zaden en pitten is enorm divers. Je kunt kiezen uit een breed scala aan opties, waaronder sesamzaad, maanzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten, chiazaad, lijnzaad en nog veel meer. Elke soort heeft zijn eigen unieke eigenschappen en smaakprofiel, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om te experimenteren en je gerechten te verrijken.

Ontvang een offerte
Meergranen brood open
Pompoenpitten
2 pistolets multicéréales

Producten

Ons assortiment zaden en pitten is voornamelijk geschikt voor het decoreren van broden en het toevoegen aan bepaalde bloemtypes. Ze zijn zowel individueel als in bepaalde zadenmixen beschikbaar en worden vaak gebruikt voor:

  • Brood

  • Decoratie

  • Granola

We helpen je graag
aan de beste oplossing

Contacteer ons gerust voor een afspraak.
We laten je graag onze productieruimte en vakmensen zien, zodat we samen de beste oplossing kunnen vinden.

Contacteer ons
Nova zakken