Controle inkomende grondstoffen

Om ervoor te zorgen dat we alleen de beste grondstoffen gebruiken, voeren we strenge controles uit op de inkomende grondstoffen. Onze ervaren kwaliteitstechnici inspecteren en analyseren elke partij grondstoffen volgens onze strikte kwaliteitsnormen. We letten op factoren zoals versheid, zuiverheid, vochtgehalte en eventuele verontreinigingen. Door deze grondstoffencontrole zorgen we ervoor dat alleen de beste ingrediënten worden gebruikt in onze productieprocessen.

Receptbepaling

Het bepalen van de juiste recepten is een cruciale stap in ons kwaliteitsproces. Onze deskundige teamleden werken nauw samen om nauwkeurige recepten vast te stellen die consistentie en uitstekende productprestaties garanderen. We houden rekening met verschillende factoren:

  • de eigenschappen van de grondstoffen
  • de gewenste productkenmerken
  • de specifieke behoeften van onze klanten

Door de recepten zorgvuldig te definiëren, streven we ernaar om producten van consistente kwaliteit te leveren die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Receptbepaling

Controle eindproduct

Voordat onze producten de deur uitgaan, ondergaan ze grondige analyses. Ons toegewijde kwaliteitsteam voert uitgebreide analyses en tests uit om te controleren of het eindproduct voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. We meten parameters zoals vochtgehalte, granulometrie, asgehalte, absorptie en bakaard om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan onze specificaties en consistentie biedt aan onze klanten. Door deze strikte controles te handhaven, verzekeren we onze klanten van producten van de hoogste kwaliteit.

Labo Molens Nova 0078
Molens Nova 0068
Molens Nova 0072

Klantspecifieke Analyses

Elke klant heeft unieke behoeften en vereisten. Daarom bieden we ook klantspecifieke analyses aan. Indien nodig voeren we aanvullende tests en controles uit op basis van de specifieke wensen van onze klanten. Dit stelt ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden en ervoor te zorgen dat onze producten perfect aansluiten bij de verwachtingen en specificaties van onze klanten.

Door onze standaard kwaliteitsindex te combineren met klantspecifieke analyses, streven we ernaar om voortdurend te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de voedingsindustrie. We zijn er trots op dat we door middel van ons labo de gevraagde kwaliteit kunnen bieden aan al onze gewaardeerde klanten.

We helpen je graag
aan de beste oplossing

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze kwaliteitsdienst, onze kwaliteitsnormen en hoe we aan jouw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Contacteer ons
Nova zakken