Diversiteit

We leggen graag de nadruk op de veelzijdigheid van bloem en meel. Ons aanbod omvat meel van tarwe, spelt en rogge, en we koesteren zowel de puurheid van onbewerkte granen als de mogelijkheden van gecorrigeerde bloem.

Daardoor zijn we actief in diverse sectoren, met elk hun eigen unieke behoeften en focuspunten. 

Ambachtelijke Bakkerij

Voor ambachtelijke bakkers ligt de nadruk op authenticiteit en onderscheidende smaak. Onze meelproducten, zowel puur als gecorrigeerd, vormen de basis voor creaties die de essentie van traditioneel bakken vastleggen.

Meer over ambachtelijke bakkerij
Bio volkoren pistolets

Industriële Bakkerij

In de wereld van industriële bakkerijen is consistente kwaliteit een topprioriteit. Onze verschillende bloemtypes, van zuiver tot gecorrigeerd, bieden de betrouwbaarheid die nodig is voor efficiënte productie op grote schaal.

Meer over industriële bakkerij
Pita broodjes op elkaar 4

Bakkerijgroothandel

Voor bakkerijgroothandels bieden we een breed gamma aan meel- en bloemproducten. Of u nu op zoek bent naar een mengeling voor speciale creaties of bloem voor dagelijks gebruik, ons assortiment heeft het allemaal.

Meer over groothandel
Nova zakken

Horeca

In de horeca draait alles om smaak en traditie. Onze meelproducten, van puur tot gecorrigeerd, dragen bij aan de bereiding van gerechten die de smaak van ambachtelijke traditie behouden.

Meer over horeca
Tarwebloem pasta