Kwalitatieve bakkerijgrondstoffen

Als artisanale bakkerij wil je graag werken met hoogwaardige ingrediënten en producten van topkwaliteit. Dat begrijpen we als geen ander en daarom selecteren we onze granen zorgvuldig bij lokale boeren en gebruiken we traditionele maaltechnieken om zo de beste bloem en meel te produceren.

We testen onze producten uitvoerig in ons laboratorium om een constante kwaliteit te garanderen. Zo kan je als bakkerij steeds rekenen op hoogwaardige producten die voldoen aan jouw eisen en verwachtingen.

Familiale maalderij

Bij Molens Nova hechten we veel belang aan persoonlijk contact en een vlotte service. Dankzij ons familiale karakter en onze flexibiliteit kunnen we snel inspelen op jouw specifieke behoeften en wensen. Zo kan je steeds rekenen op een snelle levering en uitstekende service.

Molens nova assortiment rogge
Molens nova assortiment meergranen
Molens nova assortiment tarwe

Ruim assortiment bakkersbloem

Dankzij ons uitgebreid aanbod van meer dan 300 producten voor bakkers heb je een ruime keuze aan kwalitatieve bloem-en meelsoorten voor je brood, pistolets, viennoiserie en patisserie. Je hebt bovendien ruime keuze uit:

  • tarwebloem en tarwemeel
  • speltmeel
  • meergranenmeel
  • biologische bloem en meel
  • decoratie

Ons aanbod

Elk jaar bekijken we welke variëteiten ingezet kunnen worden voor onze klanten, waaronder ook biologische granen. In ons assortiment vind je ook heel wat bloemtypes van eigen bodem!

Ontdek onze soorten bloem
Philip Vandenbogaerde
Philip Vandenbogaerde
Algemeen directeur

Bakadvies nodig?
Onze expert komt graag langs

Neem contact op

Contacteer ons

Interesse in een samenwerking met Molens Nova voor jouw bakkerij? Contacteer ons voor extra informatie, een vrijblijvend gesprek of een gerichte offerte.

Contacteer ons