Meel en bloem voor horeca

We begrijpen dat de kwaliteit van uw ingrediënten een essentieel onderdeel is bij het creëren van smaakvolle gerechten. Daarom zijn we er trots op om onze hoogwaardige bloem- en meelproducten aan te bieden aan horecazaken. Met onze focus op vakmanschap en kwaliteit, kan je erop vertrouwen dat je de beste ingrediënten in handen hebt om je gasten culinair te verwennen.

Bloem voor pasta

Voor pastabars bieden we een speciale harde tarwebloem aan met een hoog gluten- en eiwitgehalte. Deze bloem, ook wel griesmeel van harde tarwe genoemd, zorgt voor een perfecte textuur en stevigheid van de pasta. 

Ontdek ons assortiment pastabloem
Tarwebloem pasta

Bloem voor pizza

Voor pizzeria's bieden we de traditionele type '00' bloem aan, die bekend staat om zijn fijne structuur. Deze bloem zorgt voor een heerlijk krokante pizza met een luchtige korst. Creëer de perfecte pizza-ervaring voor jouw klanten en laat ze genieten van de smaakvolle harmonie tussen de toppings en de bodem.

Ontdek ons assortiment pizzabloem
Pizzabloem

Bloem voor restaurants

Maak prachtige patisserie, heerlijk gebak en vers brood voor op tafel. Met onze diverse bloemsoorten voldoen we gegarandeerd aan al je wensen en kan je je gasten verwennen met smaakvolle en ambachtelijke lekkernijen.


Ontdek ons volledige assortiment
Palmiers wafels 2
Philip Vandenbogaerde
Philip Vandenbogaerde
Algemeen directeur

Technische ondersteuning nodig?
Onze expert komt graag langs

Neem contact op

Contacteer ons

Interesse in een samenwerking met Molens Nova voor jouw horecazaak? Contacteer ons voor extra informatie, een vrijblijvend gesprek of een gerichte offerte.

Contacteer ons